Februari 01, 2018

ok Unë do të shpjegojë pak rreth Galaxy eSolutions rreth vizionit dhe projektit pastaj në articel unë do të shkruaj pak edhe për mënyrën se si ju mund të ndiqni ICO dhe kështu me radhë
së pari kam shkruar për Galaxy eSolutions Limited
është një ekosistem global i eCommerce me rritje të shpejtë dhe tërheqje të prekshme, duke arritur shitjet e 20 milionë dollarëve në vitin e parë të funksionimit. nuk ka dyshim për ju për të ndjekur zhvillimet në Galaxy eSolutions
Its Vizioni i Galaxy eSolutions është integruar bllokuar dhe evoluon në një ekosistem hibrid me një platformë të tregut, në mënyrë që për të zgjidhur disa pika dhimbje në preowned dhe rinovuar industri multi-miliardë elektronike.

Tai misioni i Galaxy eSolutions është për të vazhduar mjedisit
qëndrueshmërinë duke shfrytëzuar decentralizimin, para-pronësi
dhe një ekosistem të përditësuar ecommerce projektuar për
të nxitur një ekonomi të përbashkët dhe rrethore

avantazhet e Galaxy eSolutions
Galaxy eSolutions, Limited është një biznes global i Cross-Cross eCommerce që është vendosur të bëhet Udhëheqësi i Tregut në Sektorin e Konsumatorëve të Elektroteknikës të Parapërcyeshme dhe të Rinovuar. Galaxy eSolutions ka selinë në Hong Kong dhe ka sytë tanë në tregun global. Ndër arritjet e tij janë:
▪ Arritja e shitjeve mujore gati 2 milion USD brenda 9 muajve.
▪ Të arrijë pikën mujore të funksionimit në gusht të vitit 2017.
▪ Të parashikuara për të arritur shitjet e 20 milion USD në vitin 2018.
▪ Partneritet ekskluziv me impiantet e licencuara të riparimit të Apple dhe Samsung në zonën e lidhura me Indonezinë.
Detajet e kompanisë Galaxy eSolutions
▪ Specialist i Cross-Cross Global eCommerce.
▪ Hyri në Hong Kong.
▪ Nisur në dhjetor 2016.
▪ Produktet aktuale përfshijnë telefona të përditësuar Apple dhe iPad, Samsung, HTC, LG, Google Phone dhe DJI Drones.
▪ Zyra e mbështetjes së huaj në Filipine, Evropë, Australi.
▪ Numri i stafit: 55
▪ Projekti i shitjeve (2017): 20 milionë USD
▪ Numri i tregjeve të vendit: 26 (Europa, ANZ, NA, etj.)
▪ Tregu i shënuar nga shteti: 50+
▪ Numri aktual i faqeve: 4 faqet kryesore (30 nëse përfshihet një nëndomain ekzistues i
lokalizuar me gjuhët lokale, opsionet e marketingut dhe të pagesave).
▪ Sistemi i Pronar i ERP.
▪ Kompletimi i zgjidhjeve të eCommerce duke përfshirë logjistikën, qendrat e përmbushjes, zgjidhjet e portës së pagesave, mbështetjen e RMA, marketingun elektronik
Ofrimi Token
▪ Simbol Token: GES
▪ Përdorimi Token: Token mund të përdoren në ekosistem për shërbime dhe produkte.
▪ Përdoruesit e tokave marrin një shpërblim prej 5% për blerjet në fund të çdo muaji.
▪ Furnizimi maksimal: 300M me argumentet e pashitura të djegura.
▪ Çmimi i Tokeneve: 1ETH = 10.000 Genset GES (0.0001 ETH per shenjë).
▪ Blerja minimale: .1 ETH
▪ Hardcap: 20,000 ETH
▪ Shënime të veçanta mbi Token GES:
Kthimi i tregut: Fitimi tremujor 20% i përdorur për blerje tremujore me 50% të djegur. Mbrojtja e Token Value: Galaxy eSolutions për të blerë në faza për aq kohë sa çmimi i tregut bie nën çmimin e listës.
ju mund të ndiqni lidhjen më poshtë për më shumë informacion rreth Galaxy eSolutions, si dhe ju mund të ndiqni ICO Galaxy eSolutions dhe bountynya:
facebook: https://www.facebook.com/Galaxy-e-Solutions-1244602885645627/
twitter: https://twitter.com/Galaxye_eSol
faqja e internetit: https://galaxy-esolutions.com/
whitepaper: http://whitepaper.galaxy-esolutions.com/GES_Business_Deck_Full_Version_EN.pdf

Profile Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1795848;sa=forumProfile